Logo Het Connectief Gent: rode cirkel met spiraal

Verbindende cadeaupakketten


Connecteer met vrienden of familie. Schenk hen een persoonlijk en hartverwarmend cadeau. Ontdek hier de cadeaupakketten.

Wil je iemand wat verbinding schenken? Het Connectief stelt geregeld pakketjes samen met allerlei lekkers voor lichaam en geest. De geschenkjes bevatten telkens alle aspecten die je ook in de ontmoetingen terug vindt: literatuur, ingrediënten, voer voor een verbindend gesprek en rituelen. 


Ontdek het nieuwe cadeaupakketje voor moederdag.

Het verbindende cadeaupakket wordt op vraag nog samengesteld. Hou bij speciale gelegenheden deze pagina in het oog. De kans is groot dat er dan een nieuw fijn geschenkpakket verschijnt.


Op zoek naar een beleveniscadeau? Ga dan voor de cadeaubon voor een ontmoeting naar keuze bij Het Connectief. De bon is een jaar geldig en online te gebruiken voor om het even welke ontmoeting. De bon kan zowel via de post als via e-mail verstuurd worden. Het bedrag kan je zelf kiezen.

Cadeautje voor moederdag

Met 'Moederdicht' brengt Maya Wuytack ons dichter bij 'mens waarin we mens mochten worden', staat op deze prachtige bundel. Niets mooiers om een geschenk voor moederdag rond samen te stellen.
Ook leuk als verwennerij voor kersverse mama's.

€47 / pakket (+€6 verzendkosten)
gratis verzending binnen de binnenring van Gent
€3 voor een postkaartje, €12 voor 5 postkaartjes van Rhea Cecile

Een verbindend geschenk

Een boek met een persoonlijke boodschap van de auteur.

Jasmijnthee voor op koude avonden.

Granola bij het ontbijt...
Wil je jouw geschenk heel persoonlijk maken?

Auteur Eva De Groote noteert graag een persoonlijke boodschap in haar roman. Bij jouw reservatie kan wie wenst iets meer kwijt over de persoon aan wie je het pakket schenkt. Waarom schenk je dit? Of wat is jullie relatie? Eva zal zich daardoor laten inspireren.

We voegen ook een infoblad toe aan het pakket waar de naam van de schenker op vermeld staat.

Praktisch:
€47 / pakket (+€6 verzendkosten)
gratis verzending binnen de binnenring van Gent


Dit pakket werd speciaal samengesteld voor de kerstperiode december 2021. Wil ook jij dit pakketje nog schenken? Laat iets weten via claire@hetconnectief.be. De kans is groot dat we nog tijdig jouw geschenk in orde krijgen.

Levering

Binnen de Gentse binnenring wordt jouw pakket gratis met de fiets geleverd. Voor verdere levering betaal je een leveringskost van €6.

Enkel verzendingen binnen België.


Nog vragen of suggesties?

Laat het weten via info@hetconnectief.be.

Betaling

Na jouw bestelling mag je een mail met de betalingsgegevens verwachten. Dit max. na 1 dag. Zodra we de betaling ontvangen hebben, wordt jouw bestelling verwerkt.